Kvällens middag

Mozzarellafylld biff med klyftpotatis och tzatsiki! *MUMMA*

2011-02-25 @ 18:26:19 Permalink Mat & bak Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt slut!

Idag har vi varit på äventyr, händer inte ofta men idag packade vi in familjen och åkte till Bromma Blocks för lite shopping. Vi behövde fylla på barnens garderob lite, ja min också för den delen ;-) Men för min del blev det bara en top till morgondagens galej. Bild på den kommer vid ett senare tillfälle!

Vi hade turen att dyka på en rea ställning på Lindex....passar ju rätt bra för en trebarnsfamilj :-)












Allt detta för 650 :-




Det märks att man inte är van att vara bland mycket folk, är ju helt slut nu!


2011-02-25 @ 18:10:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barnvakt någon?

Jag har en vän som jobbar på ett företag som heter City Kids, en "barnvaktsförmedling".
Dom hyr ut både om man behöver mer regelbuden barnpassningen men även för engångsuppdrag, om man ska iväg på tex ett bröllop och man inte kan få tag i någon som kan passa.
Man kan välja barnvakt själv i City Kids register eller så rekomenderar dom en barnvakt åt dig.

Tycker det verkar perfekt för dom som inte kan få vardagen att gå ihop, att få hjälp av en barnvakt som fyller i luckorna!

2011-02-23 @ 15:43:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dessa jäkla.....

FLÄCKAR!!! Dom går ju f*n inte bort i tvätten. Jag pratar om barnmatsfläckar, vad häller dom i burkarna egentligen? Det finns ju inget i medel i världen som biter på dom....Vanish funkar ju inte och det som skulle "vara så bra"!
Jo vi använder haklapp men det blir ju spill ändå, dom är ju bara 9 månader!




Känns som att klädkedjorna har något samarbete med barnmatstillverkarna. Moahaha...vi häller i den här skiten i barnmaten så att det blir fläckar och då måste konsumenten köpa ännu mer barnkläder.
Är det därför som Lindex och Kappahl kör 3 för 2?



Hur gör ni? Är det någon som kan tipsa om något dundermedel?

2011-02-23 @ 14:50:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Saga

2011-02-23 @ 09:59:17 Permalink Dagens trilling Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rolig läsning?

Snor, hosta, bajs och kräks, det är vad mina inlägg består av just nu. Inte så jäkla rolig läsning, jag vet!! Men det är vad vardagen består av just nu och något annat orkar ju inte ta mig för, ja det ska vara tvätt då iså fall för det blir ju en hel del av det nu eftersom det är bajs och kräks på allt men det är ju inte heller så rolig läsning men ni kanske vill veta vad jag har tvättat idag? Vilket sköljmedel som används eller om jag har tummlat eller hängtorkat? Nä, tänkte väl det!

Igår var vi ialla fall till läkaren igen. Ringde in och rådfrågade läkaren som vi träffat på danderyd tidigare och hon ville kolla på dom för att se så dom inte var uttorkade eller så. Det var dom inte som tur var! Nya virusprover togs...tredje pinnen i näsan, ser inte så skönt ut!


Nu hoppas jag att vi blir bättre snart för på Lördag ska jag och R på partaj! Barnens gudfar fyller år så det blir fördrink hemma hos dom i Solna, middag inne i stan och sen vidare på något trevligt ställe. Får väl se hur länge vi orkar hänga på!
Ser iaf fram emot att få vara barnfri en kväll och bara vara vuxen!

2011-02-23 @ 09:07:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nr 3

Jahop! Har klarat oss utan kräkningar idag men nu kom nr 3.......i vår nybäddade säng. Tack min älskade lilla lille!
2011-02-21 @ 20:58:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla barnhjärtans månad

Ni glömmer väl inte insamlingen för barnens hjärtan! klicka HÄR för att läsa mer.
2011-02-21 @ 11:40:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freja



En är iaf pigg och glad!

2011-02-21 @ 11:19:33 Permalink Dagens trilling Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äckel varning!

Nu är det riktigt jobbigt. 
Vi är fortfarane sjuka. Saga fortsätter att bajsa, inne på 5:e dagen nu! Men det är inte lika vattningt längre utan mer fast, ser ut ungefär som att maten bara går rätt igenom henne att ingenting tas upp av tarmarna. Hon verkar ju hyffsat pigg i övrigt.
Filip var inge vidare pigg igår, ville inte äta utan ville mest bara sova.
Fick i han lite välling iaf men den kom upp en timme senare....kaskadkräkning nr 1.

Var ju bara det som fattades. En bajsar och den andre hostar, snorar och kräks.

Fick i Filip lite vätska och hade inte kräkts på hela eftermiddagen så jag tänkte att det säkert inte var någon fara med kvällsvällingen. Tji fick jag! Den kom upp efter halva flaskan, över hela MIG! Kaskadkräkning nr 2. Han har inte kräkts något mer idag men bajsat riktigt rejält så det är väl nåt skit dom har i magen!

I morse var det inge kul......Saga hade bajsat ner hela sängen! Våra tjejer säger aldrig till när dom har bajsat utan man llixom avslöjar dom på lukten men nu är jag så täppt i näsan att jag inte känner nåt.
Så i morse när jag gick in för att ta upp tjejerna så märkte jag först ingenting. Men när jag tar upp Saga så ser jag ju allt bajs. Jahopp det var bara att slita upp henne och in i duschen och in med sängkläder och gossefilt i tvätten.
Det är precis sånt här jag vill göra halv sju på morgonen!

Måste bli frisk snart så jag orkar börja sanera här hemma!


Har sagt det förut men säger det igen: ORKAR INTE MER, NU VILL VI BLI FRISKA!!!

2011-02-21 @ 10:59:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filip och Saga spanar på bilar!

Filip och Saga spanar på bilar!

2011-02-19 @ 16:22:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snor och bajs!

Gud vilka jobbiga dagar och nätter det har varit. Som sagt så är vi sjuka igen, Rickard och Freja har klarat sig. Jag och Filip är ordentlig snoriga och Saga har fått nåt skit i magen. I Torsdags började hon bajsa som bara den, riktigt vattningt så hon sprayade hela ryggen.....flera gånger!! Vet inte hur många gånger jag har bytt kläder och duschat henne. Det behöver ju inte vara magsjuka , det kan lika gärna vara fler tänder på gång för hon har haft lite feber också. Hon äter ju och dricker , det är ju huvudsaken så hon inte blir uttorkad.

Det är så jäkla jobbigt att ta hand om sjuka barn när man själv mår dåligt!

Vi är nu inne på 4:e veckan med sjukdomar, nu får det fan vara nog!!!

2011-02-19 @ 09:57:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nä nu får det vara nog

Jahopp! Då var det dax igen! Vi blir tydligen aldrig av med det här viruset som härjar. Inatt fick Filip feber igen och han är snorig, hostig och rosslig. Det verkar som det tar om på mig också för det känns som jag har svalt taggtråd och snoret rinner.


Fick svaret på Sagas virusprov i tisdags, hon hade också svininfluensan. Det verkar som den är långdragen för hon är fortfarande snorig, hostig och rosslig.


Känns som jag sovit max en timme inatt, Filip har skrikit hela natten, både Freja och Saga har vaknat och skrikit så fort dom tappat nappen. Inatt var en riktigt skitnatt!


Nä nu vill jag ha vår så man kanske slipper den här skiten!
2011-02-17 @ 08:34:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stora tjejen

Min lilla tjej har blivit så stor! Nu står hon helt själv....med lite hjälp av soffan såklart ;-)

Nu får tiden gärna stå still ett tag! Tur att man får uppleva allt 3 gånger.

2011-02-16 @ 09:07:37 Permalink Barnen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla barnhjärtans månad




Hjälp mig att samla in pengar till livsviktiga forskningsprojekt kring barns hjärtsjukdomar. Klicka på hjärtat och läs mer.



Det är viktigt att vi vårdar insamlingshjärtat genom hela kampanjperioden. Har ingen skänkt pengar till hjärtat kommer det att bli grått och sluta slå. Skicka in ett SMS och det kommer få liv.

Tack än en gång för att du har valt att ge fler barnhjärtan chansen att klappa längre!

2011-02-15 @ 19:05:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattsömn?

Vi är ju inte direkt bortskämmda med nattsömn i den här familjen.

Vi har haft en rätt jobbig helg med 2 sjuka barn (Freja mår bra) och 2 trötta föräldrar. Det har inte blivit mycket sömn. Saga hostar sig igenom nätterna och det låter inte alls bra hon kämpar verkligen min lilla tjej så hennes säng har vi inne hos oss känns bäst så, är ju lite orolig för henne.
Filip har sovit riktigt dåligt och skrikit sig igenom nätterna. Tror att det kan vara någon seperationsfas eller nå´t för det enda som hjälper är att ta upp honom så han har legat i sängen mellan mig och Rickard.  

Filips utslag var tydligen virus så det finns inget man kan göra, det måste gå över av sig själv

2011-02-14 @ 16:38:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter på Danderyd med Filip, han har utsl...

Sitter på Danderyd med Filip, han har utslag över hela kroppen. Nu vill jag ha friska barn!

2011-02-13 @ 13:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övning

Idag ska  Freja sova hos farmor det blir  första gången vi lämnar bort över natten. Jag måste börja lämna bort annars kommer kontrollbehovet aldrig att släppa.
Vi har haft barnvakt på natten en gång förut men då sov farmor hemma hos oss. Rickard blir hemma med Filip och Saga och själv ska jag in till Kungsholmen på tjejmiddag.
Hoppas att lokaltrafiken funkar bättre idag!!
2011-02-12 @ 10:58:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snökaos

Man har tyvärr inte så mycket tid till att skriva när man har 3 sjuklingar hemma men nu mår dom bättre så nu blir det ordning igen.



Igår var jag till frisören, blev riktigt nöjd. Vägen dit var lååååång för det är ju snökaos i Stockholm och då stannar all lokaltrafik upp! Roslagsbanan var försenad och t-banan strulade och alla bussar i hela länet var inställda så det slutade med att jag blev en halvtimme sen men det fixade sig ändå, Sanna färgade och deras trainee klippte.

Vägen hem var till en början problemfri. T-banan gick som den skulle och roslagsbanan gick hyffsat. Kom iaf på ett tåg men det fick vända tillbaka in till stan efter bara 2 stationer för att växlarna hade frusit.
Jaha då var det bara att chansa på att busstrafiken hade kommit igång igen då. Enligt sl hade dom kommit igång men gick oregelbundet. Tog t-banan till danderyd för att hoppas på att en buss skulle komma. Jag och typ 200 andra stog där och vänta på en buss som aldrig kom och vi fick olika bud hela tiden, det skulle komma en buss och nej det går inga bussar. Vid 18 tiden ställde dom in all busstrafik igen så då fick jag ringa svärmor som så snällt ställde upp och kom och hämtade mig. Jag var hemma efter 19 och då hade trollen redan lagt sig :-(


Jaja....blev ju snygg i håret iallafall!!!

              


2011-02-12 @ 10:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Orkar inte mer

I morse fick Filip feber.
Nu får det f*n vara nog! Orkar inte med fler sjuka barn, men det är väl bara att acceptera att det kommer vara såhär när dom blir sjuka. Får hoppas att det ger med sig snart!

Pratade med våran neo-läkare både igår och idag och antagligen är det samma skit som alla 3 har/haft. Hon vill kolla på dom om dom får svårt att få i sig vätska men än så länge så funkar det hyffsat bra. Saga äter och dricker endast när hon har fått ipren annars är hon helst utslagen.
Inatt hade min lilla Saga en jobbig natt. Febern låg på 40 grader och hon hade ryckningar liknande feberkramper fast hon var vid medvetande så det bör inte ha varit det. Ryckningarna kom när hon höll på att somna, ni vet när det känns så där som att man faller.

Nä nu vill vi bli friska!!!!
2011-02-09 @ 14:30:45 Permalink Barnen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Badpojken

2011-02-08 @ 11:07:08 Permalink Dagens trilling Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jahopp

Då var det Sagas tur. Inatt fick skruttan feber, och hosta. Är så orolig att det ska sätta sig på andningen, hon har trånga luftvägar och blåsljud på hjärtat.
Tur att man själv är på bättringsvägen så man orkar med en sjukling till.

Freja är inte heller helt bra än. Hon har fortfarande en riktigt jobbig slemhosta. Pratade med en av våra neo-läkare förut och eventuellt åker vi in med tjejerna i eftermiddag.


2011-02-08 @ 10:27:58 Permalink Barnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny bok

Barnen fick en ny bok i brevlådan idag. En bok med djur och dess läten.
 Tydligen en hit!!!!
Men mamma börjar bli lite trött på den redan!




Sorry för formatet!


 

2011-02-07 @ 16:06:55 Permalink Barnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kids week på campadre

I morgon börjar Kids week på Campadre, en hel vecka med bra kampanjer på leksaker och kläder mm.

Det här kan du bara inte missa. Och kom i håg! du kan bara handla om du är medlem!

Så är du inte redan medlem klicka HÄR




2011-02-07 @ 08:09:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förskola

Nu är allt klart med dagisplatser, påskrivet och allt.
Den 1/8 skolas barnen in på Bergatrollets förskola, ett personalkooperativ vilket betyder att det är personalen som äger och driver förskolan. Vi har varit där och kollat och det verkar superbra. Det bästa är att det ligger nära, bara en promenad på ca 5 minuter.




Bergatrollet öppnade 1986. Idag finns vi i fina lokaler vid Karlbergsskolan. 3 avd, en liten trygg småbarnsavd med 11 barn. Vi serverar hemlagad mat, med ekologiska mejeriprod.

Pedagogisk inriktn. är natur, rytmik & Reggio Emilia insp skapande med Lpfö98 som grund. Vi erbj skogsutflykter varje vecka för alla åldrar. På BT prioriterar vi utevistelse (4-5 tim) året om. Glädje, lärande & kreativitet är ledord i verksamheten.







 



Känns lite konstigt att man ska lämna bort dom här små men det är ju faktiskt mer än ett halv år kvar och då är dom ju inte så små längre.
Och det där med kontrollbehovet får män väl försöka ha släppt till dess.

 

2011-02-06 @ 12:20:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är en Buzzador



Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Inför 2011 är det massor av spännande företag som knackar på dörren och vill göra kampanjer med Buzzador, och småbarns- och bebisföräldrar är som så ofta hett eftertraktade målgrupper.


Exempel på produkter:



Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.


Vill du också bli en Buzzador? Klicka HÄR!   

2011-02-05 @ 08:29:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej influensan

Fan! Nu är jag också dålig, tokrisig! Hoppas inte att Freja har smittat mig med svinan.

Tycker synd om min lilla tjej om hon har mått som jag gör nu! fyyyy
2011-02-05 @ 08:06:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällens middag




Pad thai wok med biff

Superenkelt!
Lövbiff som jag först marinerade i soja och vitlök.
En påse med wokgrönsaker, brukar vanligtvis använda färska grönsaker, blir ju så mycket godare. men idag var vi lite lata.
Pad thai sås
soja
vitlök
Hade lite glasnudlar kvar sedan jag gjorde vårrullar så dom fick åka med.

2011-02-04 @ 18:30:57 Permalink Mat & bak Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tekakor

Vill du ha ett recept på JÄTTE goda tekakor?
Snott detta recept från en till en vän!


3 dl fiberhavregryn
5 dl vatten
1 tsk salt
100 g margarin
1 dl sirap
2 pkt jäst
5 dl mjölk
15 dl vetemjöl


Blanda havregryn, salt och vatten i en kastrull och koka ihop till en gröt. Låt koka i 3 minuter.
Blanda i margarin och sirap, rör om till smöret smälter. Ställ åt sidan och låt svalna

Värm mjölken fingervarm. Smula sönder jästen i en bunke, häll på mjölken.

Blanda ner gröten och tillsätt mjöl. Rör i hop till en smet. Den ska vara rätt kladdig.

Lägg bakplåtspapper på en plåt. Använd skedar till att göra 5 cm runda bullar. Tänk på att dom jäser rätt mycket så ha inte för många bullar på samma plåt. 6st/ plåt brukar jag köra på
Strö över lite mjöl och platta till. Låt jäsa under duk i 45 min

Grädda i nedre delen av ugnen, 225 grader i 8- 10 minuter beroende på storlek.


Mumma tycker jag!

2011-02-04 @ 14:23:55 Permalink Mat & bak Kommentarer (0) Trackbacks ()


Update Freja!!

I dag ringde dom från Danderyd med svar på Frejas virusprov som togs i Onsdags. Det var inte ett så roligt samtal, var helt oförberedd på detta:

Min lilla prinsessa har svininfluensan!!
Gud så skraj jag blev, folk har ju faktiskt dött i det här. Barn under 2 år tillhör ju riskgrupperna + att hon är förtidigt född så är hon ju lite känsligare. Enligt sköterskan var det ju ingen fara eftersom hon mår lite bättre nu men blir hon sämmre måste vi åka in på en gång och om nån av dom andra två blir dålig måste vi åka in.




Symtom på svininfluensa

Symtomen på svininfluensa är i stort sett desamma som vid vanlig influensa, det vill säga feber, hosta, halsont, ont i kroppen, huvudvärk och trötthet. Du kan också få diarré och kräkningar.

Sjukdomen varar normalt fem till sju dagar, men du kan känna dig trött i ytterligare två till tre veckor. Liksom för säsongsinfluensa ökar svininfluensa risken för att drabbas av andra infektioner, framför allt lunginflammation och bihåleinflammation.



Så smittar svininfluensan


Influensavirus, som svininfluensa, sprids i luften när en smittad person hostar eller nyser. Vätskedropparna som bär virus kan flyga 1-2 meter. Du kan också bli smittad om du får virus på händerna – exempelvis genom att ta i hand eller ta på ytor där det finns vätskedroppar från en smittad person – och sedan rör vid ögon, näsa eller mun.

Vanligen tar det en till tre dagar från smittotillfället tills du blir sjuk, men det kan ta upp till sju dagar.


Freja blev sjuk i Fredags vilket innebär att hon kan ha blivit smittad mellan fredagen för 2 veckor sedan och onsdag förra veckan.


En person som har insjuknat i svininfluensa smittar under cirka fem till sju dagar efter det att han eller hon blivit sjuk. Vid nära kontakt kan man smitta även dygnet innan man får symtom.


Tur att vi inte har varit bland folk sen hon blev sjuk. Hon har iaf inte spridit det vidare. Ingen av oss andra har några symtom, förhoppningsvis klarar vi oss eftersom hon varit sjuk i en vecka nu.


Idag mår hon mycket bättre är helt feberfri och har lekt lite med sina syskon. Hon är fortfarande jättesnorig, hostig och slemmig i halsen.


Vi slapp ju karantän men vi har satt oss själva i en, iaf över helgen.

Så inga besök tack  :-)





 

2011-02-04 @ 12:59:14 Permalink Barnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ogräddad snickerskaka

1 burk jordnötssmör
1 dl kokos
1 dl socker
2 dl ljus sirap
8-10 dl corn flakes
1 tsk vaniljsocker
250 g choklad


Blanda jordnötssmör, kokos, socker och sirap i kastrull och koka ihop.
Blanda ner vaniljsocker och flingorna. Rör ihop.
Bred ut blandningen i en långpanna med smörpapper. Ställ in frysen tills den stelnat, ca 30 min.

Smält choklad, bred ut den över kakan. Ställ in plåten i frysen igen och låt den stelna ordentligt.

Ta ut och skär upp i bitar.
Förvara i frysen.




TADAAAA!! Världens godaste snickerskaka!!

2011-02-03 @ 11:06:26 Permalink Mat & bak Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mammas sjukling

Freja har ju haft feber sedan i Fredags. Först började det med bara feber och alvedonet hjälpte inte. I måndags var det värre för då hade snoret kommit och fortfarande feber. Vi ringde då till sjukvårdsupplysningen och dom rekomenderade Ipren i stället för Alvedon, det ska tydligen vara bättre på så här små barn iaf när det gäller feber.
Varför har man inte hört det förut??
Sagt och gjort, vi gav henne Ipren och hon blev genast piggare men ville inte äta. Det var bara välling och ersättning som funkande. Gröt och mat spottade hon bara ut så jag tänkte att hon kanske var lite svullen i halsen.
Igår blev hon jättedålig, snoret rann och halsen var full av slem och febern låg över 39 grader. Ringde till upplysningen igen och dom rådde mig att kontakta Vårdcentralen med tanke på hennes sjukdomshistoria med UVI som hon hade i November. Det hade tagit sig upp mot njurarna. Det här medicineras hon fortfarande med antibiotika för.
Vårdcentralen ville inte ta emot oss utan skickade oss till barnakuten på Danderyd. Rickard kom hem från jobbet och tog med lilltjejen till akuten. Jag satt kvar hemma och var orolig. Vad kunde det vara? Tänk om dom lägger in henne? Hoppas det inte är njurarna? 
Som tur är så är vi med i en studie om barns luftvägar, detta ger oss förtur på Danderyd så det gick snabbt att få hjälp. Dom var nog hemma igen efter cirka en timme.
Man tog bakterieprov från halsen som inte visade nåt och man tog ett virusprov som vi får svar på fredag eller måndag.
Men troligtvis är det "bara" influensa och en öroninflamation.

Mammas sjuka lilla prinsessa!!
2011-02-03 @ 09:59:42 Permalink Barnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vin

2011-02-02 @ 16:20:50 Permalink Pyssel & Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovrum

2011-02-02 @ 16:20:01 Permalink Pyssel & Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kök

2011-02-02 @ 16:19:07 Permalink Pyssel & Inredning Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hus

När vi var inlagda på sjukan första gången (v 27) så fick vi lite panik, barnen kunde ju faktiskt komma när som helst. Vi bodde då i en liten 3:a i Sundbyberg, men började leta hus när vi fick reda på att det skulle bli 3.

Vi hade varit runt på lite visningar med inte fastnat för något som vi gillade båda två. Rickard hade däremot fastnat för ett hus som jag "över min döda kropp" skulle bo i. Men det  huset var ju egentligen perfekt för oss men jag tyckte att det var på tok för mycket att göra på det, huset var orginal från byggnadsåret 1988!
Jag blev övertygad (!) av Rickard och min pappa att det var det bästa huset för oss. Så när jag låg på sjukan så åkte Rickard och köpte hus.


Tanken var att vi skulle sälja lägenheten och flytta ut, bo hos min pappa tills vi fick tillträde till huset och renovera lite.
Tji fick vi! Trollen hade ju bestämt sig för att komma tidigare än väntat så det var ju bara lämna allt i Sundbyberg opackat och flytta in på sjukhuset i stället.


Allt eftersom barnen blev starkare så kunde vi lämna sjukhuset och åka och packa, men bara för någon timme...längre än så klarade jag inte av att vara ifrån dom. Rickard gjorde det mesta själv, jag kunde inte slita mig från sjukhuset. 

Vi fick hjälp av Rickards vänner, pappa och morbror och flytta så det gick ju smidigt.. Jag var kvar på sjukhuset.


Sen kom dagen då vi fick åka hem. Kändes ju jättekonstigt att inte åka hem till en fräsch lägenhet i Sundbyberg. Istället åkte vi till ett hus i vallentuna med tre små bebbar och kartonger och grejer överallt.


Vi har bara bott i huset i 6 månader vi har hunnit med mycket med tanke på att vi har 3 barn också men det är fortfarande en del att göra. Vi tog det som gick snabbt och var billigast först.....målning, kök och badrum får vi ta vid ett annat tillfälle!
Tapeterna var nog från 90 talet så färgerna var ju inte dom bästa,bla  terracotta, grönt och rött *blä* och alla foder var/är i furu. Vi har slitit som djur för att få alla foder och lister vita!



Vi börjar iallafall få våran stil på huset nu!

2011-02-02 @ 16:18:02 Permalink Pyssel & Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magen

Torsdagen den 20 Maj så gjorde vi en gipsavjutning av magen hade egentligen tänkt att vänta till helgen men något inom mig sa att det var lika bra att få det gjort......Och tur var väl det! Natten/morgon till fredag så gick vattnet!

Har inte fått upp den på väggen än....tanken är att det sitta en ram runt den, lite som en tavla!


2011-02-02 @ 14:12:17 Permalink Pyssel & Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frissan

En sak till som gör mig på bra humör är en snygg frisyr. Så fredagen den 11 bär det av till söder hos Sanna på Studio81 för klippning och färgning. Älskar att sitta hos frissan, speciellt när resultatet blir bra vilket det ALLTID blir hos Sanna....har aldrig gått därifrån missnöjd.

Ska bli kul och se vad hon hittar på den här gången!

2011-02-02 @ 10:55:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klickat hem

Har varit på riktigt dåligt humör nu några dagar och kände att jag behövde göra något åt det. Och vad är det bästa mot dåligt humör? Jo shopping!
Har klickat hem grejer båse till mig själv och till barnen.

eleven.se hittade jag lite smått och gott:





Och på ellos.se hittade jag det här till barnen:


Allt detta för lite mer än en 1000-lapp!

2011-02-02 @ 10:23:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0