Projekt lekrum!

Idag börjar projekt lekrum. Det ska målas, tapetseras och inredas, ja inredas är väl att ta....leksakerna ska kastas in!


Busungarna har så otroligt mycket leksaker som ligger över hela huset. Vi har ett rum som bara står halvtomt och samlar på sig skräp så det blir ett perfekt lekrum som senare kommer bli Filips sovrum.

2011-10-30 @ 08:47:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stressad

För ett tag sen var jag till läkaren för en massa olika saker, har ju börjat må så konstigt med värk i armar, stickningar i ögonen mm. Skrev om det i detta inlägg.

Var hos neurologen igår och jag är frisk som en nötkärna, ialla fall inga neurologiska sjukdommar. Däremot är det stressen som gör mig sjuk. Tydligen stress symptom jag har. Har väl tänkt tanken men jag känner mig inte speciellt stressad.

Vet inte vad jag kan göra för att göra situationen bättre heller, hade det varit jobbrelaterad stress hade det varit en annan sak.


2011-10-19 @ 14:52:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mammas lilla matvrak

Han bara lassar in sked efter sked. Jag hinner knappt sätta mig ner förrän han har ätit upp!
2011-10-13 @ 11:55:27 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Min mamma, bara min!

Ja nu märker man tydligt att svartsjukan har smugit sig fram. Det puttas, dras i öron och hår, stjäls nappar och leksaker och alla ska vara hos mamma samtidigt! Om jag ex sitter med Freja i knä´t jag då dröjer det ungefär 3 sekunder tills både Filip och Saga är där också. Känner mig som en klätterställning. Önskar jag kunde klona mig och ge alla tre lika mycket kärlek samtidigt.

Detta är något som bekymrar mig dagligen. Vill ju kunna ge alla lika mycket närhet, men hur?

2011-10-13 @ 10:30:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roa tre små barn

Ja, hur gör man det egentligen? Dom är ju bara på dagis två och en halv dag i veckan sen är dom hemma med mig. Jag tycker det är jättesvårt att underhålla dom och hitta på saker att göra.
Dom är ju fortfarande rätt små så koncentrationen finns ju inte riktigt där. En film funkar i 5 minuter sen börjar dom gnälla, en saga funkar inte alls för dom kan ju inte sitta still och lyssna. Måla och sånt är dom ju lite för små för. Leksakerna är roliga i 3 minuter. Det enda dom gör är att hitta på bus och dra runt på saker.

Det gör ju inte saken lättare att dom är tre heller. Visst, dom leker ju med varandra men det är ju inte alltid det räcker till. Lekparken har vi ju bara en bit bort men då ska man hålla reda på tre yrväder själv.

Någon som har några tips?
2011-10-13 @ 10:18:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älskar massagedynan

Jag använder den minst en gång per dag, det är ju så smidigt att bara sätta sig där och få en härlig massage. Jag har den i soffan så att jag kan titta lite på tv samtidigt!

Dynan har massagehuvuden som går upp och ned längs ryggen med två olika massagetyper: djupknådande cirkulerande shiatsu och avkopplande rullande massage. Jag kan välja mellan tre program, för ländrygg, övre rygg eller hela ryggen. Det allra bästa är ju värmefunktionen!

2011-10-13 @ 08:35:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycklig

Tänk att man kan bli så lycklig av mat!

2011-10-12 @ 17:24:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äta själv

Tänk vad stora dom har blivit. Nu äter dom all mat helt själva med gaffel eller sked. Det underlättar ju en hel del för mamman och pappan. Blir ju en hel del att städa efteråt, men det kan jag stå ut med!

Vi har köpt böjda bestick som är lätt att föra till munnen och lätta att hålla i. Finns att köpa i de flesta vanliga matbutiker t ex willys eller ICA!






image descriptionimage descriptionimage description

2011-10-10 @ 11:35:06 Permalink Barnen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Snabbvisit till Sundsvall

I Fredags packade vi in familjen och åkte upp till Sundsvall. Anledningen var firande av min äldsta bror som fyllt 40. Eftersom vi är lite utspridda över landet ( mina bröder bor i Falun och Östersund och jag i Stockholm) så var hemma hos mamma i Sundsvall en bra knutpunkt. Det blev en kanonmiddag på Invito, kan varmt rekommendera det stället. Kanon service och mat som man aldrig vill ska ta slut.

Mening var att vi skulle stanna hela helgen men vi bestämde oss för att åka hem på lördag eftermiddag då skruttarna blev risiga. Skönare att vara på hemmaplan när barnen är dåliga.
Han iallafall med en snabb visit till bästa vännen och fick träffa deras nya familjemedlem. Hade med en hel drös med grejer till Aron, 2 påsar med kläder, en gåstol och leksaker.


Här hosats det och snoras även idag så det står VAB på dagen schema!

2011-10-10 @ 07:46:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Buzzador

Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster.

Jag har fått äran att prova ett wellnes paket från OBH Nordica. I paketet ingår det en Shiatsu massagedyna, Wet & Dry minimassage, spa light och en kimaya Body & Soul spikmata.



Ni som känner mig vet ju att jag är ganska trasig i kroppen så detta är verkligen toppen för mig!

Vill du också bli en Buzzador? Bli medlemn HÄR 

2011-10-10 @ 07:29:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har inte slutat blogga

Den har bara fått vila lite eller rättare sagt JAG har vilat lite. Har fått många frågor om jag har lagt ner bloggen och självklart har jag inte det!
Är riktigt trött, börjar kännas i kroppen nu att man har tre småttingar. Har varken haft tid, ork eller lust att blogga men nu är det så mycket som händer i barnens utveckling som jag vill berätta.
Men inte i detta inlägg! Kvällen ska ägnas åt buzzador. Har nämligen fått hem en massagedyna och lite annat smått och gott från OBH Nordica. Kunde ju inte komma mer lägligt då min rygg har gett upp, jäkla diskbråck.

2011-10-06 @ 20:24:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0