Äta själv

Tänk vad stora dom har blivit. Nu äter dom all mat helt själva med gaffel eller sked. Det underlättar ju en hel del för mamman och pappan. Blir ju en hel del att städa efteråt, men det kan jag stå ut med!

Vi har köpt böjda bestick som är lätt att föra till munnen och lätta att hålla i. Finns att köpa i de flesta vanliga matbutiker t ex willys eller ICA!






image descriptionimage descriptionimage description

2011-10-10 @ 11:35:06 Barnen Permalink


Kommentarer
Postat av: M

Sötkorvar..duktiga sötkorvar. Hoppas att ni får vara friska nu!

2011-10-11 @ 10:52:04
URL: http://minbebis.com/blogg/detnyalivet/
Postat av: lillys mamma

do lär ju va jtteduktiga o dom kan få i sig allt dom behöver själva, de har då inte in kunnat i den åldern, hon hade blivit undernärd och ja hade fått städa tills händerna blöder (handeksem) hjälper tilllite än, 3år.. och henens kusin bor här varannan helg, hon är 2år å får inte i sig så mkt om hon äter själv, så man får hjälpa till med en egen sked.. men så är hon en riktig smalis med, dagis hjälper nog inte till när de inte går bra för henne, å där är hon heela dagarna så.. min tös börjar dagis nästa månad, men hon komemr bara va där max 15timmar i veckan.. mest för att hon ska få lära sig gemenskapen med andra barn,eftersom hon är ensambarn, förutom varannan helg då..

2011-10-13 @ 00:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0