Roa tre små barn

Ja, hur gör man det egentligen? Dom är ju bara på dagis två och en halv dag i veckan sen är dom hemma med mig. Jag tycker det är jättesvårt att underhålla dom och hitta på saker att göra.
Dom är ju fortfarande rätt små så koncentrationen finns ju inte riktigt där. En film funkar i 5 minuter sen börjar dom gnälla, en saga funkar inte alls för dom kan ju inte sitta still och lyssna. Måla och sånt är dom ju lite för små för. Leksakerna är roliga i 3 minuter. Det enda dom gör är att hitta på bus och dra runt på saker.

Det gör ju inte saken lättare att dom är tre heller. Visst, dom leker ju med varandra men det är ju inte alltid det räcker till. Lekparken har vi ju bara en bit bort men då ska man hålla reda på tre yrväder själv.

Någon som har några tips?
2011-10-13 @ 10:18:31 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: lillys mamma

leka med vatten är ju oftast kul.. rutchkana fick lilly strax efter ett år, den är populär än vid 3år.. små dockvagnar att dra runt?? gunga älskar många barn, kan man ju ha inne tom, trapetskrokar i taket bara.. (finns på biltema, jula mm) ja köpte ett sandbord som ska ställas in i garaget när de blir snö, så kan man ta ut de när de ska lekas med, och är inte begravt under snön.. sen så bada läänge på kvällen har varit ett säkert kort här..

2011-10-13 @ 15:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0