Mammas sjukling

Freja har ju haft feber sedan i Fredags. Först började det med bara feber och alvedonet hjälpte inte. I måndags var det värre för då hade snoret kommit och fortfarande feber. Vi ringde då till sjukvårdsupplysningen och dom rekomenderade Ipren i stället för Alvedon, det ska tydligen vara bättre på så här små barn iaf när det gäller feber.
Varför har man inte hört det förut??
Sagt och gjort, vi gav henne Ipren och hon blev genast piggare men ville inte äta. Det var bara välling och ersättning som funkande. Gröt och mat spottade hon bara ut så jag tänkte att hon kanske var lite svullen i halsen.
Igår blev hon jättedålig, snoret rann och halsen var full av slem och febern låg över 39 grader. Ringde till upplysningen igen och dom rådde mig att kontakta Vårdcentralen med tanke på hennes sjukdomshistoria med UVI som hon hade i November. Det hade tagit sig upp mot njurarna. Det här medicineras hon fortfarande med antibiotika för.
Vårdcentralen ville inte ta emot oss utan skickade oss till barnakuten på Danderyd. Rickard kom hem från jobbet och tog med lilltjejen till akuten. Jag satt kvar hemma och var orolig. Vad kunde det vara? Tänk om dom lägger in henne? Hoppas det inte är njurarna? 
Som tur är så är vi med i en studie om barns luftvägar, detta ger oss förtur på Danderyd så det gick snabbt att få hjälp. Dom var nog hemma igen efter cirka en timme.
Man tog bakterieprov från halsen som inte visade nåt och man tog ett virusprov som vi får svar på fredag eller måndag.
Men troligtvis är det "bara" influensa och en öroninflamation.

Mammas sjuka lilla prinsessa!!
2011-02-03 @ 09:59:42 Barnen Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0