Mattips!

Vill bara tipsa om den här fiskgratängen. Den går snabbt att göra och barnen älskar den.

Har gjort den några gånger nu coh den är lika god varje gång!


Fiskelycka     4 port

600 g vit fisk, tex hoki eller torsk
1 tsk salt
2 ½ dl kelda pasta sås Tomat & Creme fraiche
½ dl hackad basilika
2 msk ströbröd
1 dl riven gratäng ost


Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.

Skär fisken i portionsbitar och salta.

Lägg dem i en smord ugnsäker form

Häll över såsen. Strö över basilika, ströbröd och ost.

Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min

Servera med ris



 Psst! Bilden är lånad från Arla.se

2011-11-17 @ 12:01:17 Mat & bak Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0