Vagn

Har fått flera frågor om hur vi gjort med vagn!
När barnen var mindre så låg dom tillsammans i en Mountain buggy duo (stor liggkorg) perfekt storlek på den. Kommer in överallt! Men den växte dom ur rätt snabbt. Så vi började kolla efter andra alternativ....det finns ju inte direkt gott om vagnar för tre barn!!
Trillingvagnarna gick bort för dom är alldeles för breda. Kommer ju inte på bussar, kommer inte in på våran lokala Ica butik, får knappt plats på trottoaren, kommer ju inte in genom vanliga standard dörrar.

Vi började kolla runt på nätet om det fanns något alternativ. Vi hittade några syskonsitsar, men det funkade ju inte heller eftersom dom inte gick att fälla till liggläge, dom var helt rak i ryggen.
Tillslut hittade jag en vagn på en hemsida från Australien. Den vagnen var perfekt men alldeles för dyr. Själva vagnen gick på ungefär 9000 SEK och då tillkommer tullavgift på  ca 25 % + frakt från Australien. Sen har man ju inga garantier om det händer något med vagnen.
Men den var ju helt perfekt för oss....en tvillingsitt med en syskonsits ovanpå som var fällbar.

Men en sån kanske man kan bygga själv!?!?
Sagt och gjort......vi byggde en egen vagn! Rickard satte en syskonsits från Phil & Ted ovanpå våran vagn. Den går inte att fälla men den lutar lite så det går att somna i den utan att få gamnacke hahah. Den är lätt att plocka av också ifall man bara har två barn med sig!









Orginalet från ABC Adventurebuggy

2011-01-25 @ 10:47:40 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Åsa Karlsson

Vad trevlig din blogg verkar vara. kommer med all säkerhet att läsa på din blogg igen! :) Hoppas du har en spännande vardag :p

2011-02-23 @ 19:50:30
URL: http://jade.se/paketresor
Postat av: Sandra- trillingmamman

Vad kul Åsa att du tyckte om mitt lilla kryp in!

2011-02-23 @ 20:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0