Utveckling

Det är väl ingen hemlighet att mammor och pappor tävlar om deras barns utveckling!? Självklart blir man ju glad och stolt för minsta lilla utveckling, men varför denna tävling? Barn utvecklas ju olika. Det märker man ju när man har 3 i samma ålder
Filip är ju den som utvecklas mest och snabbast, både när det gäller maten och krypa mm. Han var först med att rulla runt, sitta, krypa och gå (med vagn). Han var sist med att få tänder men nu har han fler tänder än tjejerna.

Tjejerna dom fick tänder först men är senare på andra saker. Freja har precis börjat krypa, innan så krålade hon fram. Saga är fortfarande kvar där men viljan finns så snart kryper hon också.
Freja försöker ställa sig upp, det är inte långt kvar medan Saga trivs bra nere på golvet.

Saga var den som började "prata" först ja inga ord men BABABA DADADA MEMEMEME.

Det händer ju grejer varje dag och det är så roligt att se och man glömmer lätt bort att dom är förtidigt födda. Tjejerna ligger nog lite mer än 2 månader efter medan Filip har kommit ikapp 10 månadersutveckling rätt bra.
2011-04-12 @ 11:29:34 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Maria

Så sant som det var sagt!

Det är så himlans tydligt när man har fler än en att det är skillnader i utvecklingen. Den ena är före med det ena och den andre är för med det andra. ;)

Och sen kommer de i kapp och sen sackar de efter... haha!

Jag tycker snarare att det är häftigt att alla barn är så himlans olika och utvecklas på så många olika sätt i så galet många olika takter att man knappt förstår att det blir vuxna människor av dem till slut... :)

Kram!

2011-04-12 @ 16:36:17
URL: http://miastwins.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0